Publikavimo data: 2024-04-09
Meksikietiškas mišinys su kreminiu kariu
Meksikietiškas daržovių mišinys, greitai užšaldomas labai žemoje temperatūroje, leidžia lengvai paruošti įvairius patiekalus, kuriems reikia kukurūzų, šparaginių pupelių, paprikų, morkų ir žirnelių. Ryžiai su meksikietišku mišiniu ir kreminiu kariu yra ir puikus garnyras prie mėsos, ir sotus atskiras patiekalas, savo skoniu ir aromatu nukelsiantis į amžiną vasarą nesibaigiančiuose Indijos vandenyno paplūdimiuose. Kaip gaminti meksikietišką mišrainę? Įprastoje keptuvėje be didelio vargo!
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite ryžius. Kepkite ryžius keptuvėje ant didelės ugnies maišydami apie 5-7 minutes. Užvirinkite vandenį ir supilkite jį ant ryžių. Įberkite druskos, įberkite kario prieskonių mišinio, sumažinkite ugnį ir retkarčiais pamaišydami virkite 10-15 minučių, kol ryžiai sugers drėgmę.
Žingsnis 2
Į keptuvę supilkite meksikietišką mišinį. Įmaišykite mišinį į ryžius ir kepkite ant didelės ugnies 3-4 minutes. Jei reikia, įpilkite daugiau aliejaus ir į mišinį įpilkite dar 2-3 valgomuosius šaukštus vandens. Sumažinkite ugnį ir 5 minutes troškinkite po dangčiu. Supilkite grietinėlę į ryžių ir meksikiečių mišinį, išmaišykite, palaikykite uždengę apie 2 minutes ir nukelkite nuo ugnies.
Kategorijos