Melionų uogienė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Melionų uogienė

Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
1 g
Angliavandeniai
40 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Melionų uogienė Žingsnis 1
Paruoškite melioną. Užpilkite melioną verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Nusunkite verdantį vandenį ir melioną perliekite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Melionų uogienė Žingsnis 2
Paruoškite cukraus sirupą. Cukrų ištirpinkite 200 ml karšto vandens. Užpilkite sirupą ant meliono. Įpilkite medaus. Gerai išmaišykite. Palikite 5 valandoms.

Žingsnis 3

Melionų uogienė Žingsnis 3
Paruoškite uogienę. Užvirinkite melionų ir cukraus mišinį. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Palikite virti 7 valandas. Vėl užvirinkite uogienę. Įpilkite citrinos sulčių ir vanilino. Virkite 5 minutes.

Žingsnis 4

Melionų uogienė Žingsnis 4
Išsaugokite melionų uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite sterilizuotais dangteliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos