Publikavimo data: 2024-05-12
Melionų uogienė
Žingsnis 1
Paruoškite melioną. Užpilkite melioną verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 minutes. Nusunkite verdantį vandenį ir melioną perliekite šaltu vandeniu.
Žingsnis 2
Paruoškite cukraus sirupą. Cukrų ištirpinkite 200 ml karšto vandens. Užpilkite sirupą ant meliono. Įpilkite medaus. Gerai išmaišykite. Palikite 5 valandoms.
Žingsnis 3
Paruoškite uogienę. Užvirinkite melionų ir cukraus mišinį. Virkite ant silpnos ugnies 5 minutes. Palikite virti 7 valandas. Vėl užvirinkite uogienę. Įpilkite citrinos sulčių ir vanilino. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 4
Išsaugokite melionų uogienę. Karštą uogienę supilstykite į sterilizuotus stiklainius. Sandariai uždarykite sterilizuotais dangteliais.
Kategorijos