Menkė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Menkė grietinėlės padaže

Gydytojai ir mitybos specialistai labai palankiai vertina menkės įtraukimą į žmogaus mitybą. Šios žuvies filė kalorijų kiekis yra vienas mažiausių, tačiau kartu organizmas gauna labai daug naudingų mikroelementų: fosforo, kalio, kalcio, magnio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ant didelės ugnies. 1-2 minutes pakepinkite česnaką ir sausą raudonėlį. Supilkite alyvuogių aliejų. Kepkite menkę pagardintame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Žuvį užpilkite grietinėle ir pabarstykite prieskoniais. Kepkite menkės filė 7-10 minučių. Įpilkite citrinos sulčių, išmaišykite ir troškinkite dar 1 minutę. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos