Menkė grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Menkė grietinėlės padaže

Gydytojai ir mitybos specialistai labai palankiai vertina menkės įtraukimą į žmogaus mitybą. Šios žuvies filė kalorijų kiekis yra vienas mažiausių, tačiau kartu organizmas gauna labai daug naudingų mikroelementų: fosforo, kalio, kalcio, magnio.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.46/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Menkė grietinėlės padaže Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ant didelės ugnies. 1-2 minutes pakepinkite česnaką ir sausą raudonėlį. Supilkite alyvuogių aliejų. Kepkite menkę pagardintame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Žuvį užpilkite grietinėle ir pabarstykite prieskoniais. Kepkite menkės filė 7-10 minučių. Įpilkite citrinos sulčių, išmaišykite ir troškinkite dar 1 minutę. Išjunkite ugnį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, kepti orkaitėje ant kepimo skardos, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, pomidorų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos