Publikavimo data: 2024-04-01
Menkė grietinėlės padaže
Gydytojai ir mitybos specialistai labai palankiai vertina menkės įtraukimą į žmogaus mitybą. Šios žuvies filė kalorijų kiekis yra vienas mažiausių, tačiau kartu organizmas gauna labai daug naudingų mikroelementų: fosforo, kalio, kalcio, magnio.
Žingsnis 1
Įkaitinkite sviestą keptuvėje ant didelės ugnies. 1-2 minutes pakepinkite česnaką ir sausą raudonėlį. Supilkite alyvuogių aliejų. Kepkite menkę pagardintame aliejuje po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Žuvį užpilkite grietinėle ir pabarstykite prieskoniais. Kepkite menkės filė 7-10 minučių. Įpilkite citrinos sulčių, išmaišykite ir troškinkite dar 1 minutę. Išjunkite ugnį.
Kategorijos