Publikavimo data: 2024-03-23
Menkė marinate
Menkės yra gana sveikos, todėl vertos jūsų dėmesio dažniau nei kartą per mėnesį. Morkų marinate marinuotą menkę mėgsta daugelis, nes ji būna minkšta, sultinga ir šiek tiek saldi.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus ir druską. Panardinkite filė į mišinį ir kepkite keptuvėje su 40 ml gerai įkaitinto aliejaus, kol taps auksinės spalvos (po 2 min. iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 2
Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir ant vidutinės ugnies 5 minutes pakepinkite svogūną. Sudėkite morkas ir kepkite dar 7 minutes.
Žingsnis 3
Į keptuvę sudėkite pomidorų pastą, suberkite druską, cukrų, vandenį ir išmaišykite. Virkite apie 5 minutes, tada pusę morkų mišinio perkelkite į lėkštę, į keptuvę su likusiu mišiniu sudėkite žuvį ir užpilkite mišiniu iš lėkštės.
Žingsnis 4
Uždenkite keptuvę dangčiu ir viską kartu troškinkite apie 40 minučių ant silpnos ugnies, tada patiekite.
Kategorijos