Menkė svogūnų tešloje receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-03

Menkė svogūnų tešloje receptas

Menkė svogūnų tešloje - tai patiekalas, kurį galima paruošti laiku, net jei svečiai atvyksta netikėtai. Menkės mėsoje gausu kalio, magnio, mikroelementų ir organizmui būtinų riebalų. Dėl aromatingos tešlos menkė išlaiko natūralų skonį ir formą, o kepant nesubyra, net jei ji ką tik atitirpinta. Pagal šį receptą patiekalą galės pasigaminti net pradedantieji.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite menkę popieriniu rankšluosčiu. Jei reikia, išimkite iš žuvies kaulus, pašalinkite žvynus.

Žingsnis 2

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: dubenyje sumaišykite miltus, druską, pipirus ir kiaušinį. Mišinį palikite 5-7 minutes.Tešlą galima maišyti šluotele, šakute arba panardinamuoju maišytuvu. Svarbiausia - pasiekti vientisą konsistenciją.

Žingsnis 3

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 3
Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais ir įmaišykite į tešlą.

Žingsnis 4

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 4
Menkės gabalėlius panardinkite į tešlą ir palikite 2-3 minutes.

Žingsnis 5

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 5
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite žuvį iš abiejų pusių 5-6 minutes, kol ji taps auksinė.

Žingsnis 6

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 6
Paruoštą menkę papuoškite smulkiai supjaustytais žaliaisiais svogūnais ir patiekite.

Žingsnis 7

Menkė svogūnų tešloje receptas Žingsnis 7
Patiekite menkę plokščioje lėkštėje su salotų lapais, vyšniniais pomidorais ir citrinos skiltele.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos