Menkės filė tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-29

Menkės filė tešloje

Mėtos tešloje - paprastas ir skanus patiekalas, kurį galima dažnai ruošti darbo dienos pietums. Mėta yra lengvai paruošiama žuvis, tačiau ji netampa mažiau sveika. Didelis polinesočiųjų riebalų rūgščių kiekis bus naudingas jūsų sveikatai. Tešla žuviai suteikia įdomesnį skonį, o svarbiausia, kepant ji įgauna būdingą auksinę traškią plutelę! Mėtos tešloje bus gera jūsų kasdienio valgiaraščio įvairovė.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
11 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės filė tešloje Žingsnis 1
Paimkite gilią lėkštę ir supilkite į ją miltus, kad gautumėte tešlą.

Žingsnis 2

Menkės filė tešloje Žingsnis 2
Į dubenį su miltais įmuškite vištos kiaušinį.

Žingsnis 3

Menkės filė tešloje Žingsnis 3
Į turinį įpilkite pieno ir druskos.

Žingsnis 4

Menkės filė tešloje Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite juodųjų pipirų.

Žingsnis 5

Menkės filė tešloje Žingsnis 5
Visus tešlos ingredientus sumaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Menkės filė tešloje Žingsnis 6
Į tešlą sudėkite griežinėliais supjaustytą menkės filė ir apvoliokite ją tešloje iš visų pusių.

Žingsnis 7

Menkės filė tešloje Žingsnis 7
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo tešlą lašišų filė. Kepkite iš vienos pusės, kol pasidarys auksinė plutelė.

Žingsnis 8

Menkės filė tešloje Žingsnis 8
Apverskite lašišą į kitą pusę ir toliau kepkite, kol apskrus. Menkė tešloje paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos