Publikavimo data: 2024-03-29
Menkės filė tešloje
Mėtos tešloje - paprastas ir skanus patiekalas, kurį galima dažnai ruošti darbo dienos pietums. Mėta yra lengvai paruošiama žuvis, tačiau ji netampa mažiau sveika. Didelis polinesočiųjų riebalų rūgščių kiekis bus naudingas jūsų sveikatai. Tešla žuviai suteikia įdomesnį skonį, o svarbiausia, kepant ji įgauna būdingą auksinę traškią plutelę! Mėtos tešloje bus gera jūsų kasdienio valgiaraščio įvairovė.
Žingsnis 1
Paimkite gilią lėkštę ir supilkite į ją miltus, kad gautumėte tešlą.
Žingsnis 2
Į dubenį su miltais įmuškite vištos kiaušinį.
Žingsnis 3
Į turinį įpilkite pieno ir druskos.
Žingsnis 4
Pagal skonį įberkite juodųjų pipirų.
Žingsnis 5
Visus tešlos ingredientus sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Į tešlą sudėkite griežinėliais supjaustytą menkės filė ir apvoliokite ją tešloje iš visų pusių.
Žingsnis 7
Paimkite keptuvę, patepkite ją augaliniu aliejumi ir sudėkite į kepimo tešlą lašišų filė. Kepkite iš vienos pusės, kol pasidarys auksinė plutelė.
Žingsnis 8
Apverskite lašišą į kitą pusę ir toliau kepkite, kol apskrus. Menkė tešloje paruošta!
Kategorijos