Publikavimo data: 2025-08-20
Menkės kepenėlių paštetas
Švelnios, purios, sultingos ir labai sveikos menkės kepenėlės paštete tinka pusryčiams. Pačios kepenys nėra labai apetitiškos, turi žuvies kvapą ir specifinį skonį. O šiame recepte jos sumaišytos su kitais produktais bei prieskoniais ir gaunasi malonaus skonio. Paštetą gali sugadinti tik netinkamos menkės kepenys.
Žingsnis 1
Išvirkite morkas ir kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Labai smulkiai supjaustykite svogūną, užpilkite jį verdančiu vandeniu ir palikite verdančiame vandenyje 5 min.
Žingsnis 2
Kiaušinius, morkas ir svogūną sudėkite į atskirą dubenį, sudėkite menkės kepenėles ir sumaišykite panardinamuoju maišytuvu. Tada supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Kategorijos