Menkės kepenėlių paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Menkės kepenėlių paštetas

Švelnios, purios, sultingos ir labai sveikos menkės kepenėlės paštete tinka pusryčiams. Pačios kepenys nėra labai apetitiškos, turi žuvies kvapą ir specifinį skonį. O šiame recepte jos sumaišytos su kitais produktais bei prieskoniais ir gaunasi malonaus skonio. Paštetą gali sugadinti tik netinkamos menkės kepenys.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Menkės kepenėlių paštetas Žingsnis 1
Išvirkite morkas ir kiaušinius. Atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite. Labai smulkiai supjaustykite svogūną, užpilkite jį verdančiu vandeniu ir palikite verdančiame vandenyje 5 min.

Žingsnis 2

Menkės kepenėlių paštetas Žingsnis 2
Kiaušinius, morkas ir svogūną sudėkite į atskirą dubenį, sudėkite menkės kepenėles ir sumaišykite panardinamuoju maišytuvu. Tada supilkite alyvuogių aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite iki vientisos masės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., per 30 minučių, česnakų sezonas, žuvies užkandžiai, žuvies paštetai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos