Publikavimo data: 2024-09-16
Menkės kepenėlių salotos su putpelių kiaušiniais
Gausios, sveikos ir spalvingos menkės kepenėlių ir putpelių kiaušinių salotos nepaliks abejingų nei jūsų, nei jūsų svečių. Salotose puikiai dera kvapnios šviežios žolelės, saldūs vyšniniai pomidorai, lauro lapų skonio atspalvių turinčios menkės kepenys ir putpelių kiaušinių rafinuotumas. Patiekalą galima papildyti šviežiais salotų lapais arba rukolomis. Užkandis pagardinamas citrinos sultimis ir garstyčiomis.
Žingsnis 1
Pradėkite pjaustyti maistą griežinėliais. Supjaustykite menkės kepenėles ir agurką mažais kubeliais. Putpelių kiaušinius perpjaukite per pusę. Supjaustykite krapus ir svogūną.
Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Į nuo menkės kepenėlių likusį aliejų įpilkite garstyčių, druskos, cukraus ir citrinos sulčių. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Paruoškite salotas. Į lėkštę sudėkite agurkus, tada menkės kepenėles, putpelių kiaušinius. Pabarstykite žolelėmis ir užpilkite paruoštu padažu.
Kategorijos