Publikavimo data: 2024-02-04
Menkės kotletai su faršu receptas
Mėtos garsėja ne tik sveikomis savybėmis, bet ir tuo, kad iš jų galima pagaminti daugybę patiekalų. Kepkite ją, apvoliokite džiūvėsėliuose ir be jų arba pasigaminkite švelnius ir sultingus kotletukus, kurie puikiai tinka lengviems pietums. Kad jie būtų traškesni, nusprendėme naudoti džiūvėsėlius.
Žingsnis 1
Išvalykite žuvį: pašalinkite žvynus, galvą, pelekus, uodegą ir vidurius. Žuvį nuplaukite po šaltu vandeniu ir supjaustykite gabalėliais. Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Žuvį sumalkite blenderiu arba mėsmale iki maltos mėsos, sudėkite svogūną ir kiaušinio baltymą. Kad kotletai būtų sultingesni ir minkštesni, į faršą įmaišykite piene išmirkytą batoną.
Žingsnis 3
Suformuokite kotletus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos (apie 7 minutes iš kiekvienos pusės).
Kategorijos