Menkės žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Menkės žuvies salotos

Žuvies salotos nuo įprastų žuvies salotų skiriasi pikantišku skoniu ir subtiliu aromatu, tačiau salotos su kepintomis mėtomis bus ypač gardžios. Mėtų sudėtyje yra daug mikroelementų, jodo ir baltymų. Ši žuvis priskiriama prie mažai kaloringų, todėl ją galima vartoti laikantis dietos. Taip pat labai naudinga į savo mitybos racioną įtraukti menkės kepenis, jose yra daugiau vitamino A nei menkės kepenyse. Polineko filė galima naudoti ne tik salotoms, bet ir įvairiems antriesiems patiekalams, garuose ruošiamiems patiekalams ir sriuboms gaminti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės žuvies salotos Žingsnis 1
Iškepkite lašišas. Įkaitinkite keptuvę su aliejumi ant vidutinės ugnies. Polinezijos gabalėlius apvoliokite miltuose. Dėkite žuvies gabaliukus ant įkaitintos keptuvės ir kepkite po 3 minutes iš kiekvienos pusės, kol paruduos. Atvėsinkite ir žuvį smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 2

Menkės žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Į dubenį sudėkite ridikėlius, agurkus, salotas, krapus ir polaką. Apšlakstykite salotas majonezu ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos