Menkės žuvies salotų receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Menkės žuvies salotų receptas

Menkė yra viena vertingiausių žuvų, kurią būtinai turėtumėte įtraukti į savo racioną. Žuvies mėsa yra maistinga, tačiau visai neriebi. Todėl menkę rekomenduojama dėti į salotas, kad paįvairintumėte sausą jūros gėrybių skonį. Atkreipkite dėmesį į šį menkės žuvies salotų receptą. Užkandis iš virtos žuvies pasirodo esąs labai skanus, švelnus, sotus ir, žinoma, sveikas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
65 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, soja
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkės žuvies salotų receptas Žingsnis 1
Paruoškite žuvį. Įdėkite menkę į šaltą vandenį. Pasūdykite. Užvirkite ir virkite 15 minučių. Atvėsinkite. Atskirkite mėsą nuo kaulų. Didesnius gabalus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Menkės žuvies salotų receptas Žingsnis 2
Paruoškite salotų padažą. Sumaišykite alyvuogių aliejų, sojų padažą ir žuvies prieskonius. Į mišinį išspauskite pusės citrinos sultis ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Menkės žuvies salotų receptas Žingsnis 3
Paruoškite menkės žuvies salotas. Sudėkite žuvį ir agurkus į salotinę. Sudėkite pomidorų griežinėlius, pabarstykite pipirais. Rankomis suplėšykite salotas arba aisbergo salotas, sudėkite smulkintus žaliuosius svogūnus. Supilkite padažą. Išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos