Publikavimo data: 2024-03-30
Menkių kepenų salotos
Lengva paruošti skanių, paprastų ir, svarbiausia, sveikų salotų. Jums reikės konservuotų menkės kepenėlių, kiaušinio, žolelių ir majonezo. Kepenėlės būna jūrinės ir pakrantės. Rinkitės jūrinių menkių kepenėles, aukščiausios rūšies, "pagamintas jūroje iš šviežių kepenų" arba "laive", sugautas ir pagamintas vienoje vietoje (Murmansko arba Archangelsko srityje). Taip įsigysite šviežias, skanias, tikras menkės kepenis. Menkių kepenėlių salotas galite greitai pasigaminti pagal šį žingsnis po žingsnio aprašytą klasikinį receptą.
Žingsnis 1
Paruoškite menkės kepenėlių salotas. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir supjaustykite mažais kubeliais. Atidarykite menkės kepenėlių skardinę ir sudėkite ją į atskirą dubenį. Menkės kepenėles sutrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė. Sudėkite smulkintus kiaušinius, svogūną ir majonezą. Kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos