Menkių kepenų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Menkių kepenų salotos

Lengva paruošti skanių, paprastų ir, svarbiausia, sveikų salotų. Jums reikės konservuotų menkės kepenėlių, kiaušinio, žolelių ir majonezo. Kepenėlės būna jūrinės ir pakrantės. Rinkitės jūrinių menkių kepenėles, aukščiausios rūšies, "pagamintas jūroje iš šviežių kepenų" arba "laive", sugautas ir pagamintas vienoje vietoje (Murmansko arba Archangelsko srityje). Taip įsigysite šviežias, skanias, tikras menkės kepenis. Menkių kepenėlių salotas galite greitai pasigaminti pagal šį žingsnis po žingsnio aprašytą klasikinį receptą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
392 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
39 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Žuvis, kiaušinis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Menkių kepenų salotos Žingsnis 1
Paruoškite menkės kepenėlių salotas. Kiaušinius nulupkite nuo lukštų ir supjaustykite mažais kubeliais. Atidarykite menkės kepenėlių skardinę ir sudėkite ją į atskirą dubenį. Menkės kepenėles sutrinkite šakute, kad gautųsi vientisa masė. Sudėkite smulkintus kiaušinius, svogūną ir majonezą. Kruopščiai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos