Publikavimo data: 2024-06-23
Mėsos biališas
Bialish pyragas yra nacionalinis totorių patiekalas. Tai kultinis pyragas, kuris būtinai patiekiamas ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Užgesinkite kefyre sodą. Sumaišykite visus ingredientus. Tešlos konsistencija turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Svarbu, kad ji nebūtų plonai iškočiota, dėkite ją į formą, o viršutinei biališo daliai, priešingai, tešla turėtų būti plonesnė.
Žingsnis 2
Mėsą, svogūnus ir bulves supjaustykite smulkiais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Dėl skonio ir aromato taip pat galite įdėti šiek tiek grybų.
Žingsnis 3
Tada ant tešlos paskleiskite įdarą, uždenkite viršutiniu tešlos sluoksniu ir kraštus pritvirtinkite prie pagrindo. Kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje apie 1,5 valandos.
Kategorijos