Mėsos biališas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Mėsos biališas

Bialish pyragas yra nacionalinis totorių patiekalas. Tai kultinis pyragas, kuris būtinai patiekiamas ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos biališas Žingsnis 1
Užgesinkite kefyre sodą. Sumaišykite visus ingredientus. Tešlos konsistencija turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Svarbu, kad ji nebūtų plonai iškočiota, dėkite ją į formą, o viršutinei biališo daliai, priešingai, tešla turėtų būti plonesnė.

Žingsnis 2

Mėsos biališas Žingsnis 2
Mėsą, svogūnus ir bulves supjaustykite smulkiais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Dėl skonio ir aromato taip pat galite įdėti šiek tiek grybų.

Žingsnis 3

Mėsos biališas Žingsnis 3
Tada ant tešlos paskleiskite įdarą, uždenkite viršutiniu tešlos sluoksniu ir kraštus pritvirtinkite prie pagrindo. Kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje apie 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos