Mėsos biališas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Mėsos biališas

Bialish pyragas yra nacionalinis totorių patiekalas. Tai kultinis pyragas, kuris būtinai patiekiamas ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
186 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos biališas Žingsnis 1
Užgesinkite kefyre sodą. Sumaišykite visus ingredientus. Tešlos konsistencija turi būti minkšta, nelimpanti prie rankų. Svarbu, kad ji nebūtų plonai iškočiota, dėkite ją į formą, o viršutinei biališo daliai, priešingai, tešla turėtų būti plonesnė.

Žingsnis 2

Mėsos biališas Žingsnis 2
Mėsą, svogūnus ir bulves supjaustykite smulkiais kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Dėl skonio ir aromato taip pat galite įdėti šiek tiek grybų.

Žingsnis 3

Mėsos biališas Žingsnis 3
Tada ant tešlos paskleiskite įdarą, uždenkite viršutiniu tešlos sluoksniu ir kraštus pritvirtinkite prie pagrindo. Kepkite 190 °C temperatūros orkaitėje apie 1,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos