Mėsos biskvitas su šviežiomis žolelėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Mėsos biskvitas su šviežiomis žolelėmis

Šis receptas padės ir patyrusiai profesionalei, ir pradedančiai šeimininkei. Viskas paprasta, aišku ir naudinga. Šis patiekalas labai elegantiškai atrodys ant šventinio stalo.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
78 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos biskvitas su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, susmulkinkite žoleles.

Žingsnis 2

Želatiną kaitinkite ant kaitros arba mikrobangų krosnelėje, kol kruopos ištirps. Į tirpalą įpilkite du puodelius kambario temperatūros sultinio ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Mėsos biskvitas su šviežiomis žolelėmis Žingsnis 3
Ant formos dugno sudėkite mėsą ir žoleles. Supilkite paruoštą sultinį su ištirpinta želatina. Jei norite, galite iš kiaušinio išpjauti apskritimą ir papuošti jį gėlės forma, pridėdami petražolės šakelę stiebeliui su lapeliais (tada ši gėlė bus matoma įlankos viduje). Padėkite patiekalą į šaldytuvą 3-4 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įlanka, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, Naujųjų metų užkandžiai, Naujųjų metų išvakarių šventė, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai, kiaušinių apkepas

Kategorijos