Publikavimo data: 2024-06-08
Mėsos biskvitas su šviežiomis žolelėmis
Šis receptas padės ir patyrusiai profesionalei, ir pradedančiai šeimininkei. Viskas paprasta, aišku ir naudinga. Šis patiekalas labai elegantiškai atrodys ant šventinio stalo.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais, susmulkinkite žoleles.
Žingsnis 2
Želatiną kaitinkite ant kaitros arba mikrobangų krosnelėje, kol kruopos ištirps. Į tirpalą įpilkite du puodelius kambario temperatūros sultinio ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Ant formos dugno sudėkite mėsą ir žoleles. Supilkite paruoštą sultinį su ištirpinta želatina. Jei norite, galite iš kiaušinio išpjauti apskritimą ir papuošti jį gėlės forma, pridėdami petražolės šakelę stiebeliui su lapeliais (tada ši gėlė bus matoma įlankos viduje). Padėkite patiekalą į šaldytuvą 3-4 valandoms.
Kategorijos