Publikavimo data: 2024-06-24
Mėsos gabalas
Mėsos lėkštės yra pagrindinis šventinio stalo, įskaitant Naujųjų metų vakarą, akcentas. Kelių rūšių dešros, kumpio, karbonado, karpačio ir krūtininės - į lėkštę galite dėti viską, kas patinka. Nepakeičiamas mėsos gabalų atributas yra puošyba. Galite pridėti šviežių prieskoninių žolelių ir daržovių, alyvuogių ir alyvuogių. Mėsos lėkštę taip pat galite papuošti dešros ar pomidorų rožėmis. Patiekimo variantai taip pat gali būti pagal jūsų skonį. Tačiau dabar madingas paprastumas ir trumpumas.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsos lėkštės dekoracijas. Tam peiliu nupjaukite pomidoro viršų, tada toliau spirale pjaukite žievelę iki apačios. Gautą juostelę susukite į ritinėlį iki pat apačios. Apverskite jį.
Žingsnis 2
Į serviravimo lėkštę sudėkite pirmąją dešrą, po to kumpį.
Žingsnis 3
Tada sudėkite žalios mėsos gabalėlius ir salotų lapą.
Žingsnis 4
Tada ant lėkštės sudėkite karbonadą ir antros rūšies dešrą, suformuodami apskritimą.
Žingsnis 5
Į lėkštės vidurį įdėkite pomidorų rožę.
Žingsnis 6
Paruoštą mėsos lėkštę patiekite į stalą.
Kategorijos