Mėsos gabalas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Mėsos gabalas

Mėsos lėkštės yra pagrindinis šventinio stalo, įskaitant Naujųjų metų vakarą, akcentas. Kelių rūšių dešros, kumpio, karbonado, karpačio ir krūtininės - į lėkštę galite dėti viską, kas patinka. Nepakeičiamas mėsos gabalų atributas yra puošyba. Galite pridėti šviežių prieskoninių žolelių ir daržovių, alyvuogių ir alyvuogių. Mėsos lėkštę taip pat galite papuošti dešros ar pomidorų rožėmis. Patiekimo variantai taip pat gali būti pagal jūsų skonį. Tačiau dabar madingas paprastumas ir trumpumas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
337 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
29 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos gabalas Žingsnis 1
Paruoškite mėsos lėkštės dekoracijas. Tam peiliu nupjaukite pomidoro viršų, tada toliau spirale pjaukite žievelę iki apačios. Gautą juostelę susukite į ritinėlį iki pat apačios. Apverskite jį.

Žingsnis 2

Mėsos gabalas Žingsnis 2
Į serviravimo lėkštę sudėkite pirmąją dešrą, po to kumpį.

Žingsnis 3

Mėsos gabalas Žingsnis 3
Tada sudėkite žalios mėsos gabalėlius ir salotų lapą.

Žingsnis 4

Mėsos gabalas Žingsnis 4
Tada ant lėkštės sudėkite karbonadą ir antros rūšies dešrą, suformuodami apskritimą.

Žingsnis 5

Mėsos gabalas Žingsnis 5
Į lėkštės vidurį įdėkite pomidorų rožę.

Žingsnis 6

Mėsos gabalas Žingsnis 6
Paruoštą mėsos lėkštę patiekite į stalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos