Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų

Šis receptas pasirodė savaime, namiškiai norėjo cukinijų ir kotletų, o galiausiai išėjo cukinijų mėsos kepsnys. Patiekalas sultingas, skanus ir užkariauja visų namiškių širdis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
119 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 1
Nulupkite cukinijų odelę. Perpjaukite per pusę, šaukštu išimkite šerdį, jei šerdyje yra sėklų, atskirkite jas.

Žingsnis 2

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite žiedais.

Žingsnis 3

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir cukinijos šerdį.

Žingsnis 4

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Žingsnis 5

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 6

Sudėkite smulkintą svogūną ir cukinijos šerdį su malta mėsa, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, druską, pipirus ir viską išmaišykite.

Žingsnis 7

Į aliejumi išteptą formą dėkite ritinį, sudėliotą taip: cukinijų žiedai, malta mėsa, cukinijų žiedai ir pakaitomis.

Žingsnis 8

Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų Žingsnis 8
Ant vyniotinio uždėkite pomidorų ir žolelių.

Žingsnis 9

Aptepkite vyniotinį majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.

Žingsnis 10

Kepkite vyniotinį 200 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos