Publikavimo data: 2024-06-15
Mėsos kepsnys iš sviesto riešutų
Šis receptas pasirodė savaime, namiškiai norėjo cukinijų ir kotletų, o galiausiai išėjo cukinijų mėsos kepsnys. Patiekalas sultingas, skanus ir užkariauja visų namiškių širdis.
Žingsnis 1
Nulupkite cukinijų odelę. Perpjaukite per pusę, šaukštu išimkite šerdį, jei šerdyje yra sėklų, atskirkite jas.
Žingsnis 2
Cukiniją supjaustykite žiedais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite svogūną ir cukinijos šerdį.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 5
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 6
Sudėkite smulkintą svogūną ir cukinijos šerdį su malta mėsa, įmuškite kiaušinį, suberkite prieskonius, druską, pipirus ir viską išmaišykite.
Žingsnis 7
Į aliejumi išteptą formą dėkite ritinį, sudėliotą taip: cukinijų žiedai, malta mėsa, cukinijų žiedai ir pakaitomis.
Žingsnis 8
Ant vyniotinio uždėkite pomidorų ir žolelių.
Žingsnis 9
Aptepkite vyniotinį majonezu ir pabarstykite tarkuotu sūriu.
Žingsnis 10
Kepkite vyniotinį 200 laipsnių temperatūroje apie 50 minučių.
Kategorijos