Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais

Senas rusiškas patiekalas, mėgstamas iki šių dienų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinį.

Žingsnis 2

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Įpilkite vandens. Suplakite.

Žingsnis 3

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Suberkite miltus ir druską. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Išimkite tešlą iš dubens. Gerai minkykite 10 minučių.

Žingsnis 5

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 5
Įdėkite tešlą į maišelį ir palikite pailsėti.

Žingsnis 6

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 6
Mėsą sumalkite mėsmale.

Žingsnis 7

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 7
Svogūną pertrinkite per mėsmalę.

Žingsnis 8

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 8
Kopūstus sumalkite mėsmale.

Žingsnis 9

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 9
Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus ir kopūstus. Įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 10

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 10
Atpjaukite nedidelį gabalėlį tešlos ir iškočiokite į apskritimą.

Žingsnis 11

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 11
Supjaustykite turniketą mažomis pagalvėlėmis.

Žingsnis 12

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 12
Išlyginkite pagalvėles delnu.

Žingsnis 13

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 13
Su kočėlu iškočiokite plonus apskritimus.

Žingsnis 14

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 14
Įdarą sudėkite į tešlos apskritimą.

Žingsnis 15

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 15
Lazdelė.

Žingsnis 16

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 16
Pakartokite su visa tešla ir įdaru.

Žingsnis 17

Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais Žingsnis 17
Virkite koldūnus pasūdytame vandenyje 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, koldūnai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, koldūnai su jautiena, vakarienė su jautiena, koldūnai su kiauliena

Kategorijos