Publikavimo data: 2025-08-18
Mėsos koldūnai su raugintais kopūstais
Senas rusiškas patiekalas, mėgstamas iki šių dienų.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 2
Įpilkite vandens. Suplakite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir druską. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Išimkite tešlą iš dubens. Gerai minkykite 10 minučių.
Žingsnis 5
Įdėkite tešlą į maišelį ir palikite pailsėti.
Žingsnis 6
Mėsą sumalkite mėsmale.
Žingsnis 7
Svogūną pertrinkite per mėsmalę.
Žingsnis 8
Kopūstus sumalkite mėsmale.
Žingsnis 9
Sumaišykite maltą mėsą, svogūnus ir kopūstus. Įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 10
Atpjaukite nedidelį gabalėlį tešlos ir iškočiokite į apskritimą.
Žingsnis 11
Supjaustykite turniketą mažomis pagalvėlėmis.
Žingsnis 12
Išlyginkite pagalvėles delnu.
Žingsnis 13
Su kočėlu iškočiokite plonus apskritimus.
Žingsnis 14
Įdarą sudėkite į tešlos apskritimą.
Žingsnis 16
Pakartokite su visa tešla ir įdaru.
Žingsnis 17
Virkite koldūnus pasūdytame vandenyje 10 minučių.
Kategorijos