Publikavimo data: 2025-08-17
Mėsos padažas makaronams
Dėl ilgo troškinimo padažas yra minkštas ir sodrus. Patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite salierų stiebus.
Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į puodą ir įpilkite 200 ml daržovių arba mėsos sultinio. Užvirinkite ant silpnos ugnies ir sudėkite salierus. Uždenkite keptuvę dangčiu, bet ne iki galo. Virkite 15 minučių.
Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite morkas, išmaišykite ir toliau troškinkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 5
Po 15 minučių sudėkite pomidorų pastą ir raudonėlį, pipirus. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 40-50 minučių. Likus 10 minučių iki padažo paruošimo, pasūdykite. Išjunkite ir palikite ant viryklės.
Žingsnis 6
Išvirkite makaronus ir užpilkite juos padažu.
Kategorijos