Mėsos padažas makaronams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Mėsos padažas makaronams

Dėl ilgo troškinimo padažas yra minkštas ir sodrus. Patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems.
Gaminimo laikas
100 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
169 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 1
Morkas sutarkuokite smulkia tarka.

Žingsnis 2

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite salierų stiebus.

Žingsnis 3

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 3
Sudėkite maltą mėsą į puodą ir įpilkite 200 ml daržovių arba mėsos sultinio. Užvirinkite ant silpnos ugnies ir sudėkite salierus. Uždenkite keptuvę dangčiu, bet ne iki galo. Virkite 15 minučių.

Žingsnis 4

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 4
Į maltą mėsą sudėkite morkas, išmaišykite ir toliau troškinkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 5

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 5
Po 15 minučių sudėkite pomidorų pastą ir raudonėlį, pipirus. Uždenkite puodą dangčiu ir palikite troškintis ant silpnos ugnies 40-50 minučių. Likus 10 minučių iki padažo paruošimo, pasūdykite. Išjunkite ir palikite ant viryklės.

Žingsnis 6

Mėsos padažas makaronams Žingsnis 6
Išvirkite makaronus ir užpilkite juos padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos