Publikavimo data: 2024-04-09
Mėsos paštetas
Jautienos mėsos paštetas - puikus sotaus šalto užkandžio pasirinkimas. Skrudinta duona su mėsos paštetu gali būti patiekiama pietums arba kaip užkandis. Dėl įdėto sviesto patiekalas būna ypač minkštas ir sultingas. Kaip papildomi ingredientai naudojamos keptos daržovės: morkos ir svogūnai.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 2
Jautieną virkite 40-50 minučių, kol išvirs.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus į maišytuvo dubenį, įberkite druskos ir pipirų. Sumalkite iki vientisos masės.
Žingsnis 5
Perkelkite paštetą į serviravimo lėkštes. Gero apetito!
Kategorijos