Mėsos paštetas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Mėsos paštetas

Jautienos mėsos paštetas - puikus sotaus šalto užkandžio pasirinkimas. Skrudinta duona su mėsos paštetu gali būti patiekiama pietums arba kaip užkandis. Dėl įdėto sviesto patiekalas būna ypač minkštas ir sultingas. Kaip papildomi ingredientai naudojamos keptos daržovės: morkos ir svogūnai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos paštetas Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 2

Mėsos paštetas Žingsnis 2
Jautieną virkite 40-50 minučių, kol išvirs.

Žingsnis 3

Mėsos paštetas Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 4

Mėsos paštetas Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus į maišytuvo dubenį, įberkite druskos ir pipirų. Sumalkite iki vientisos masės.

Žingsnis 5

Mėsos paštetas Žingsnis 5
Perkelkite paštetą į serviravimo lėkštes. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, paštetai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, sala, morkų sezonas, mėsos paštetai, receptų knyga, sviesto paštetai, jautienos kepenėlių paštetai, morkų paštetai

Kategorijos