Žuvies pyragas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Žuvies pyragas receptas

Saldūs, daržovių, mėsos, žuvies... Pyragaičius galima kepti su bet kokiu įdarais. Mūsų recepte pagrindinis ingredientas bus konservuota rausvoji lašiša - sveika ir daug baltymų turinti žuvis. Rausvoji lašiša yra gana malonios tekstūros, o jos skonis gana neutralus. Šis pyragas yra sveikesnis ne tik dėl žuvies, bet ir dėl avižinių miltų, kuriais pakeitėme kvietinius miltus.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
158 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 1
Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais šiaudeliais. Išvirkite 5 kiaušinius ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Žuvį gerai sutrinkite šakute, kad pyragas būtų minkštesnis.

Žingsnis 2

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: 2 kiaušinius suplakite iki putų ir sumaišykite su avižiniais miltais. Pašildykite kefyrą ir supilkite į kiaušinių masę. Tada įberkite druskos, mielių ir gerai išmaišykite. Tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite šiltoje vietoje 10 minučių.

Žingsnis 3

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 3
Paruoškite faršą: keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite svogūną, kol taps auksinis.

Žingsnis 4

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 4
Sudėkite žuvį, kiaušinius, keptus svogūnus, žaliuosius svogūnus ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 5

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 5
Į kepimo formą įdėkite trečdalį tešlos, tolygiai paskirstykite įdarą ir užpildykite likusia tešla. Kepkite 30 min. 180 °C temperatūroje.Kai pyragas bus paruoštas, išjunkite orkaitę ir palikite ją 10 min. Taip pyragas išliks purus.

Žingsnis 6

Žuvies pyragas receptas Žingsnis 6
Paruoštą pyragą supjaustykite porcijomis ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos