Mėsos pyragas su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Mėsos pyragas su bazilikais

Šiame patiekale tešlos švelnumas ir purumas dera su mėsos sultingumu ir bazilikų subtilumu. Pyragas gana didelis, todėl jį galima patiekti kaip atskirą patiekalą. Įdaras gali būti bet kokios rūšies maltinukai arba kubeliais supjaustyta mėsa.
Gaminimo laikas
162 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
242 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Mėsos pyragas su bazilikais Žingsnis 1
Paruoškite pyrago tešlą. Sumaišykite miltus su druska ir soda. Įmaišykite grietinėlę, augalinį aliejų, cukrų ir pieną. Minkykite tešlą, kol ji taps panaši į minkštą plastiliną. Padėkite ją į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 2

Smulkiai supjaustykite svogūną, pagal skonį susmulkinkite bazilikus.

Žingsnis 3

Mėsos pyragas su bazilikais Žingsnis 3
Išimkite tešlą. Plonai iškočiokite į apytikslę stačiakampio formą. Paskirstykite įdarą per visą plotą, palikdami 3 cm kraštus. Suvyniokite įdarytą tešlą į dešros formą ir sudėkite į gilų sraigės formos dubenį. Viršų patepkite sviestu ir uždenkite folija. Subadykite šakute ir kepkite 40 min. 200 °C temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos