Publikavimo data: 2025-08-20
Mėsos pyragas su sūriu
Toks šaltas užkandis padės, jei netikėtai aplankys svečiai ir nebus laiko paruošti ką nors greitai pavalgyti. Užkandį lengva ir greitai paruošti. Šis užkandis ne tik skanus ir apetitiškas, bet ir sotus. Šį užkandį galite patiekti ne tik vakarienei, bet ir bet kokiai šventei. Jis ne tik papuoš šventinį stalą, bet ir džiugins savo skoniu.
Žingsnis 1
Kiaušinius įmuškite į patogų dubenį. Sudėkite kefyrą ir druską. Viską sumaišykite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Tada į mišinį suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Trintuvę patepkite augaliniu aliejumi, kad sūris nepriliptų prie trintuvės ir būtų lengviau tarkuoti. Supjaustykite dešrą kubeliais.
Žingsnis 4
Sudėkite paruoštus ingredientus į tešlą ir gerai išmaišykite. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Jei norite, įberkite smulkintų žolelių.
Žingsnis 5
Kepimo skardą išklokite pergamentu ir ant jo tolygiai supilkite tešlą. Dėkite kepimo skardą į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę 40 minučių.
Kategorijos