Publikavimo data: 2024-06-15
Mėsos salotos su burokėliais ir granatais
Mano šeimoje teisingos pusės žmonijos atstovai dėl įvairių priežasčių kenčia nuo anemijos, todėl, norėdama ištaisyti padėtį, mama dažnai gamino patiekalus iš produktų, kurie padėjo pagerinti vaizdą. Ilgainiui viskas pagerėjo, o įprotis gaminti skanų ir sveiką maistą išliko! O kaip gražiai jie atrodo ant stalo! Per šeimos pietus visada giriame šeimininkę!
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą.
Žingsnis 2
Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 3
Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką mažais kubeliais ir sumaišykite su burokėliais.
Žingsnis 5
Į salotinės dugną sudėkite mėsą ir aptepkite ją grietine.
Žingsnis 6
Sudėkite burokėlius ir česnakus su grietine ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Į salotinę kaip kitą sluoksnį sudėkite burokėlių, česnakų ir grietinės mišinį.
Žingsnis 8
Nulupkite granatą ir rankomis atsargiai atskirkite sėklas.
Žingsnis 9
Ant viršaus užberkite granatų sėklų ir patiekite.
Kategorijos