Mėsos salotos su burokėliais ir granatais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais

Mano šeimoje teisingos pusės žmonijos atstovai dėl įvairių priežasčių kenčia nuo anemijos, todėl, norėdama ištaisyti padėtį, mama dažnai gamino patiekalus iš produktų, kurie padėjo pagerinti vaizdą. Ilgainiui viskas pagerėjo, o įprotis gaminti skanų ir sveiką maistą išliko! O kaip gražiai jie atrodo ant stalo! Per šeimos pietus visada giriame šeimininkę!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvirkite mėsą.

Žingsnis 2

Mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 3

Burokėlius sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais Žingsnis 4
Susmulkinkite česnaką mažais kubeliais ir sumaišykite su burokėliais.

Žingsnis 5

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais Žingsnis 5
Į salotinės dugną sudėkite mėsą ir aptepkite ją grietine.

Žingsnis 6

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais Žingsnis 6
Sudėkite burokėlius ir česnakus su grietine ir išmaišykite.

Žingsnis 7

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais Žingsnis 7
Į salotinę kaip kitą sluoksnį sudėkite burokėlių, česnakų ir grietinės mišinį.

Žingsnis 8

Nulupkite granatą ir rankomis atsargiai atskirkite sėklas.

Žingsnis 9

Mėsos salotos su burokėliais ir granatais Žingsnis 9
Ant viršaus užberkite granatų sėklų ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos