Publikavimo data: 2024-06-09
Mėsos salotos su pupelėmis, kukurūzais ir majonezu
Mėsos salotas paruošti greitai ir lengvai, o jos būna labai sočios ir skanios. Yra daugybė produktų, kuriuos šeimininkės deda į mėsos salotas, tačiau virta mėsa arba dešra ir majonezas yra privalomi. Jei norite, kad salotos būtų lengvesnės, naudokite daugiau šviežių daržovių - pomidorų, agurkų, saldžiųjų paprikų, špinatų. Tačiau jei reikia sočiai pamaitinti šeimą, pabandykite pagaminti mėsos salotas pagal mūsų receptą su konservuotomis pupelėmis ir kukurūzais.
Žingsnis 1
Atidarykite pupelių ir kukurūzų skardines ir jas nusausinkite. Paragaukite ir, jei pupelės slidžios (kartais taip nutinka), jas nuplaukite.
Žingsnis 2
Dešrą supjaustykite plonais griežinėliais. Jei nuspręsite paruošti salotų versiją vaikams, išvirkite vištienos arba kalakutienos filė, atvėsinkite ją ir supjaustykite kubeliais. Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais, o svogūnus - mažais kubeliais. Stenkitės, kad būtų kuo plonesni ir kuo mažesni.
Žingsnis 3
Sudėkite visus ingredientus į salotinę ir laikykite šaldytuve, jei neplanuojate salotų patiekti iš karto. Prieš patiekdami salotas pagardinkite majonezu, atsargiai išmaišykite ir patiekite porcijomis arba salotinėse.
Kategorijos