Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose

Neįtikėtino skonio lašiša, kurioje gausu organizmui būtinų baltymų ir jodo. Menkės reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, gerina odos kokybę, stiprina plaukus ir nagus. Šią menkės žuvį gali valgyti nėščios moterys ir maži vaikai nuo 8 mėnesių, o žmonėms, kurie valgo polockus, mažesnė rizika susirgti plaučių vėžiu.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 1
Nuplaukite ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.

Žingsnis 2

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 2
Iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite pipirais bei sudėkite ant folijos. Folijos gabalėlis turėtų būti pusantro ar du kartus didesnis už filė.

Žingsnis 3

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 3
Iš folijos padarykite žuvies valtį. Įdėkite į kepimo indą.

Žingsnis 4

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 4
Išdėliokite pomidorus ir užpilkite grietinėle, pabarstykite prieskoniais.

Žingsnis 5

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pašaukite žuvį į orkaitę 30 minučių.

Žingsnis 6

Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose Žingsnis 6
Patiekite su rukola ir vyšniniais pomidorais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos