Publikavimo data: 2024-03-27
Mėtos, keptos grietinėlėje ir vyšniniuose pomidoruose
Neįtikėtino skonio lašiša, kurioje gausu organizmui būtinų baltymų ir jodo. Menkės reguliuoja cukraus kiekį kraujyje, gerina odos kokybę, stiprina plaukus ir nagus. Šią menkės žuvį gali valgyti nėščios moterys ir maži vaikai nuo 8 mėnesių, o žmonėms, kurie valgo polockus, mažesnė rizika susirgti plaučių vėžiu.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.
Žingsnis 2
Iš abiejų pusių pasūdykite ir pagardinkite pipirais bei sudėkite ant folijos. Folijos gabalėlis turėtų būti pusantro ar du kartus didesnis už filė.
Žingsnis 3
Iš folijos padarykite žuvies valtį. Įdėkite į kepimo indą.
Žingsnis 4
Išdėliokite pomidorus ir užpilkite grietinėle, pabarstykite prieskoniais.
Žingsnis 5
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių pagal Celsijų. Pašaukite žuvį į orkaitę 30 minučių.
Žingsnis 6
Patiekite su rukola ir vyšniniais pomidorais.
Kategorijos