Midijos baltajame vyne receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Midijos baltajame vyne receptas

Midijos ir baltasis vynas tiesiog sukurti vienas kitam. Tuo įsitikinsite paruošę šį gardų patiekalą. Be šių dviejų pagrindinių ingredientų, jums prireiks šaltalankių, kurie suteiks malonų saldumą, taip pat salierų ir česnakų, kurie padažui suteiks fantastišką aromatą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
117 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Vėžiagyviai, maisto priedai, salierai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos baltajame vyne receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite askaloninius česnakus, česnakus ir salierus. Midijas nuplaukite.

Žingsnis 2

Midijos baltajame vyne receptas Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite svogūną, česnaką ir salierą ant vidutinės ugnies apie 1 minutę.

Žingsnis 3

Midijos baltajame vyne receptas Žingsnis 3
Sudėkite midijas, supilkite vyną, įberkite druskos ir uždenkite dangčiu. Maišydami troškinkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos