Publikavimo data: 2024-02-04
Midijos baltajame vyne receptas
Midijos ir baltasis vynas tiesiog sukurti vienas kitam. Tuo įsitikinsite paruošę šį gardų patiekalą. Be šių dviejų pagrindinių ingredientų, jums prireiks šaltalankių, kurie suteiks malonų saldumą, taip pat salierų ir česnakų, kurie padažui suteiks fantastišką aromatą.
Žingsnis 1
Nulupkite ir susmulkinkite askaloninius česnakus, česnakus ir salierus. Midijas nuplaukite.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu aliejumi kepkite svogūną, česnaką ir salierą ant vidutinės ugnies apie 1 minutę.
Žingsnis 3
Sudėkite midijas, supilkite vyną, įberkite druskos ir uždenkite dangčiu. Maišydami troškinkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
Kategorijos