Publikavimo data: 2024-05-19
Midijos bleu sūrio padaže
Žingsnis 1
Atskirkite midijas nuo kiautų.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūnus.
Žingsnis 3
Dorblu sūrį sulaužykite arba supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 4
Įkaitinkite keptuvę ir patepkite ją augaliniu aliejumi. Kepkite svogūnus ant vidutinės ugnies, kol taps auksiniai ir skaidrūs.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite grietinėlę ir suberkite dorblu sūrį. Padažą virkite, kol sūris ištirps.
Žingsnis 6
Sudėkite midijas į padažą ir leiskite joms 2 minutes pamirkti.
Žingsnis 7
Sudėkite midijas į kepimo indą ir užpilkite padažu.
Žingsnis 8
Pašaukite midijas į orkaitę ir kepkite 5-7 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 9
Sudėkite midijas į lėkštę ir papuoškite šviežiais špinatų lapeliais. Mėgaukitės.
Kategorijos