Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas

Net smėlio grūdelis šalia midijos tampa perlu, ką jau kalbėti apie pietus ar vakarienę, kuriuos visiškai pakeis šių jūros gėrybių išvaizda. Midijas kreminiame česnakiniame padaže galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba su garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar makaronais.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai, maisto priedai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas Žingsnis 1
Atšildykite ir nuplaukite midijas. Nulupkite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką ir viską susmulkinkite. Paruoškite gilią keptuvę.

Žingsnis 2

Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų su sviestu ir pakepinkite aitriąją papriką, svogūną ir česnaką.

Žingsnis 3

Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas Žingsnis 3
Sudėkite midijas ir vyną, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 1 minutę.

Žingsnis 4

Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite be dangčio 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos