Publikavimo data: 2024-02-04
Midijos grietinėlės ir česnakų padaže receptas
Net smėlio grūdelis šalia midijos tampa perlu, ką jau kalbėti apie pietus ar vakarienę, kuriuos visiškai pakeis šių jūros gėrybių išvaizda. Midijas kreminiame česnakiniame padaže galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba su garnyru, pavyzdžiui, ryžiais ar makaronais.
Žingsnis 1
Atšildykite ir nuplaukite midijas. Nulupkite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką ir viską susmulkinkite. Paruoškite gilią keptuvę.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų su sviestu ir pakepinkite aitriąją papriką, svogūną ir česnaką.
Žingsnis 3
Sudėkite midijas ir vyną, uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite 1 minutę.
Žingsnis 4
Supilkite grietinėlę, įberkite druskos, pipirų ir troškinkite be dangčio 5 minutes.
Kategorijos