Midijos česnakų ir austrių padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Midijos česnakų ir austrių padaže

Tai labai skanus užkandis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
256 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Midijos česnakų ir austrių padaže Žingsnis 1
Natūraliai atšildykite midijas. Išlaisvinkite midijas iš kiautų. Pašalinkite kotelį, gerai išvalykite ir nuplaukite midijas bei kriaukles.

Žingsnis 2

Midijos česnakų ir austrių padaže Žingsnis 2
Padažui dubenyje sumaišykite majonezą, austrių padažą, išspauskite česnaką, sudėkite Vorčesteršyro padažą ir sūrį.

Žingsnis 3

Midijos česnakų ir austrių padaže Žingsnis 3
Sudėkite kriaukles su midijomis ant kepimo skardos ir į kiekvieną kriauklę įdėkite po šaukštelį paruošto padažo.

Žingsnis 4

Midijos česnakų ir austrių padaže Žingsnis 4
Įdėkite kepimo skardą su midijomis į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Žingsnis 5

Midijos česnakų ir austrių padaže Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol atvės, ir dėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, česnakų sezonas, jūros gėrybių užkandžiai, naujametiniai užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, užkandžiai su česnakais

Kategorijos