Publikavimo data: 2025-08-20
Midijos česnakų ir austrių padaže
Tai labai skanus užkandis.
Žingsnis 1
Natūraliai atšildykite midijas. Išlaisvinkite midijas iš kiautų. Pašalinkite kotelį, gerai išvalykite ir nuplaukite midijas bei kriaukles.
Žingsnis 2
Padažui dubenyje sumaišykite majonezą, austrių padažą, išspauskite česnaką, sudėkite Vorčesteršyro padažą ir sūrį.
Žingsnis 3
Sudėkite kriaukles su midijomis ant kepimo skardos ir į kiekvieną kriauklę įdėkite po šaukštelį paruošto padažo.
Žingsnis 4
Įdėkite kepimo skardą su midijomis į įkaitintą orkaitę ir kepkite 10 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 5
Išimkite iš orkaitės, palaukite, kol atvės, ir dėkite į lėkštę.
Kategorijos