Publikavimo data: 2024-03-28
Midijos grietinėlės padaže su svogūnais
Puikus užkandis ar garnyras - midijos grietinėlės padaže. Be to, tai sveika. Midijos yra baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų A, B, C, E, PP, D ir daugelio mikroelementų šaltinis. Švelni midijų mėsa, apgaubta kreminiu padažu - nėra geresnio skanėsto gurmanui. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai, gaunasi sveikas, sotus ir skanus. Jei norisi, galima patiekti su spagečiais, ryžiais, bulgurais ir kitais mėgstamais garnyrais.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinkite česnaką ir svogūną, kol jie taps auksiniai.
Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite midijas kriauklėse, užpilkite jas grietinėle.
Žingsnis 4
Užvirinkite grietinėlę, sudėkite sviestą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, uždenkite ir virkite 10-12 minučių, kol midijos išvirs.
Kategorijos