Midijos grietinėlės padaže su svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Midijos grietinėlės padaže su svogūnais

Puikus užkandis ar garnyras - midijos grietinėlės padaže. Be to, tai sveika. Midijos yra baltymų, omega-3 riebalų rūgščių, vitaminų A, B, C, E, PP, D ir daugelio mikroelementų šaltinis. Švelni midijų mėsa, apgaubta kreminiu padažu - nėra geresnio skanėsto gurmanui. Jis paruošiamas labai paprastai ir greitai, gaunasi sveikas, sotus ir skanus. Jei norisi, galima patiekti su spagečiais, ryžiais, bulgurais ir kitais mėgstamais garnyrais.
Gaminimo laikas
27 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
180 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, vėžiagyviai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.65/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos grietinėlės padaže su svogūnais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.

Žingsnis 2

Midijos grietinėlės padaže su svogūnais Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus pakepinkite česnaką ir svogūną, kol jie taps auksiniai.

Žingsnis 3

Midijos grietinėlės padaže su svogūnais Žingsnis 3
Ant viršaus sudėkite midijas kriauklėse, užpilkite jas grietinėle.

Žingsnis 4

Midijos grietinėlės padaže su svogūnais Žingsnis 4
Užvirinkite grietinėlę, sudėkite sviestą, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, uždenkite ir virkite 10-12 minučių, kol midijos išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos