Midijos ir krevetės grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Midijos ir krevetės grietinėlės padaže

Mitybos specialistai rekomenduoja bent kartą per savaitę valgyti jūros gėrybių. Taip yra todėl, kad jose yra daug aminorūgščių, vitaminų, mineralų ir, žinoma, baltymų.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
150 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, moliuskai, vėžiagyviai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (34 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos ir krevetės grietinėlės padaže Žingsnis 1
Paruoškite krevetes ir midijas padaže. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Supilkite visas jūros gėrybes. Kepkite jas ant didelės ugnies nuolat maišydami 2 minutes. Palaukite, kol išgaruos skysčio perteklius, tada supilkite grietinėlę ir pabarstykite prieskoniais. Troškinkite ant didelės ugnies 2 minutes. Galiausiai sudėkite sūrį, išmaišykite ir nukelkite nuo viryklės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos