Midijos po sūrio kepurėle su česnaku pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Midijos po sūrio kepurėle su česnaku

Šis patiekalas turi daug privalumų, įskaitant greitumą, paprastumą, gardumą ir, žinoma, egzotiškumą. Midijos po sūrio kepurėle gaminamos apie 15 minučių ir yra neįtikėtinai sotios.
Gaminimo laikas
159 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijos po sūrio kepurėle su česnaku Žingsnis 1
Paruoškite padažą: reikiamomis proporcijomis sumaišykite majonezą, česnaką ir sojų padažą. Sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 2

Midijos po sūrio kepurėle su česnaku Žingsnis 2
Atskirkite vieną midijų kiauto pusę, o kitą pusę patepkite padažu. Ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio.

Žingsnis 3

Dėkite į įkaitintą 180 laipsnių orkaitę ir kepkite kelias minutes, kol sūris paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos