Midijų užkandis pomidorų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Midijų užkandis pomidorų padaže

Midijos padaže - pikantiškas, aromatingas patiekalas, kuriame gausu baltymų ir sveikų vitaminų. Midijas galima patiekti kaip atskirą užkandį arba skaniai pagardinti salotas ir makaronus. Midijas padaže paruošite greitai ir lengvai, o jų sodrus skonis taps tikra jūsų stalo puošmena. Midijos puikiai dera su daržovėmis, sūriu ir baltojo pusiau sauso vyno rūšimis. Midijos gali būti originalus ir aromatingas aperityvas ant jūsų stalo.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
87 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Moliuskai, maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Midijų užkandis pomidorų padaže Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir česnakus. Sudėkite juos į keptuvę su trupučiu aliejaus.Kai svogūnai ir česnakai apskrus, supilkite pomidorų padažą, pipirus ir prieskonius pagal skonį ir viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Midijų užkandis pomidorų padaže Žingsnis 2
Sudėkite midijas į padažą ir pamaišykite, kad jos įsigertų į padažą. Kai padažas užvirs, supilkite citrinos sultis, uždenkite ir troškinkite midijas ant silpnos ugnies dar 3-5 min.

Žingsnis 3

Midijų užkandis pomidorų padaže Žingsnis 3
Paruoštas midijas perkelkite į lėkštę, pagal skonį pagardinkite balzaminiu padažu ir šviežiomis smulkintomis žolelėmis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos