Publikavimo data: 2024-03-27
Midijų užkandis pomidorų padaže
Midijos padaže - pikantiškas, aromatingas patiekalas, kuriame gausu baltymų ir sveikų vitaminų. Midijas galima patiekti kaip atskirą užkandį arba skaniai pagardinti salotas ir makaronus. Midijas padaže paruošite greitai ir lengvai, o jų sodrus skonis taps tikra jūsų stalo puošmena. Midijos puikiai dera su daržovėmis, sūriu ir baltojo pusiau sauso vyno rūšimis. Midijos gali būti originalus ir aromatingas aperityvas ant jūsų stalo.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūnus ir česnakus. Sudėkite juos į keptuvę su trupučiu aliejaus.Kai svogūnai ir česnakai apskrus, supilkite pomidorų padažą, pipirus ir prieskonius pagal skonį ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sudėkite midijas į padažą ir pamaišykite, kad jos įsigertų į padažą. Kai padažas užvirs, supilkite citrinos sultis, uždenkite ir troškinkite midijas ant silpnos ugnies dar 3-5 min.
Žingsnis 3
Paruoštas midijas perkelkite į lėkštę, pagal skonį pagardinkite balzaminiu padažu ir šviežiomis smulkintomis žolelėmis. Gero apetito!
Kategorijos