Publikavimo data: 2025-08-18
Mieliniai močiutės blyneliai
Senelės blynai visada būdavo purūs, minkšti ir labai skanūs. Auksaspalviai, kvapnūs blynai visada suburdavo visą šeimą prie didelio stalo.
Žingsnis 1
Supilkite šiltą pieną ir šiltą vandenį, įmuškite kiaušinius, suberkite druską, cukrų, 2 valgomuosius šaukštus sviesto ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Įmaišykite miltus ir mieles, persijokite miltus per sietelį.
Žingsnis 3
Išmaišykite, kad neliktų gumulėlių. Palikite 10 minučių pastovėti šiltoje vietoje.
Žingsnis 4
Pusę samčio tešlos pilkite ant įkaitintos sviestu pateptos keptuvės.
Žingsnis 5
Kai tešla sustings, apverskite blyną. Kad būtų greičiau, galite kepti ant dviejų keptuvių vienu metu.
Kategorijos