Migdolų pieno blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Migdolų pieno blyneliai

Migdolų pieno blynai - tai būdas paįvairinti įprastų blynų skonį ir padaryti juos mažiau kaloringus. Ryžių miltai ir migdolų pienas sumažins blynų kaloringumą ir suteiks jiems naujų neįprastų skonių. Tokius blynus vis tiek galima derinti su įvairiais įdarais, jų neįprastas skonis nedominuos.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Migdolų pieno blyneliai Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite giliame dubenyje. Šiek tiek suplakite juos plaktuvu.

Žingsnis 2

Migdolų pieno blyneliai Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su migdolų pienu.

Žingsnis 3

Migdolų pieno blyneliai Žingsnis 3
Į kiaušinius ir migdolų pieną suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską. Maišykite, kol masė taps kreminės konsistencijos.

Žingsnis 4

Migdolų pieno blyneliai Žingsnis 4
Į paruoštą tešlą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Taip blynai neprilips prie keptuvės.

Žingsnis 5

Migdolų pieno blyneliai Žingsnis 5
Blynus kepkite ant įkaitintos ir riebalais pateptos keptuvės. Kiekvienoje pusėje užteks maždaug po minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos