Publikavimo data: 2024-06-22
Migdolų pieno blyneliai
Migdolų pieno blynai - tai būdas paįvairinti įprastų blynų skonį ir padaryti juos mažiau kaloringus. Ryžių miltai ir migdolų pienas sumažins blynų kaloringumą ir suteiks jiems naujų neįprastų skonių. Tokius blynus vis tiek galima derinti su įvairiais įdarais, jų neįprastas skonis nedominuos.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite giliame dubenyje. Šiek tiek suplakite juos plaktuvu.
Žingsnis 2
Kiaušinius sumaišykite su migdolų pienu.
Žingsnis 3
Į kiaušinius ir migdolų pieną suberkite persijotus miltus, kepimo miltelius, cukrų ir druską. Maišykite, kol masė taps kreminės konsistencijos.
Žingsnis 4
Į paruoštą tešlą įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus. Taip blynai neprilips prie keptuvės.
Žingsnis 5
Blynus kepkite ant įkaitintos ir riebalais pateptos keptuvės. Kiekvienoje pusėje užteks maždaug po minutę.
Kategorijos