Publikavimo data: 2024-04-08
Mikrobangų krosnelėje įdaryti kopūstai
Daugelis žmonių mano, kad įdaryti kopūstai yra ilgi ir sunkiai paruošiami. Iš tikrųjų taip nėra. Gaminimo procesą galite supaprastinti naudodami mikrobangų krosnelę. Mikrobangų krosnelėje įdaryti kopūstai būna tokie pat skanūs, kaip ir kepti keptuvėje ar orkaitėje. Mikrobangų krosnelėje galite lengvai ir greitai suminkštinti kopūstų lapus, skirtus apvolioti maltinukams, ir išvirti patį patiekalą. Įdarytiems kopūstams reikėtų rinktis jaunus kopūstus, tada jų lapai bus kuo sultingesni ir švelnesni.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą ir suformuokite įdarytus kopūstus. Sumaišykite maltą mėsą su ryžiais ir svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais. Ant kiekvieno kopūsto lapo storesne lapo puse uždėkite šiek tiek faršo. Iš įdarytų kopūstų suformuokite voką.
Žingsnis 2
Virkite įdarytus kopūstus mikrobangų krosnelėje. Įdėkite įdarytus kopūstus į gilų dubenį, įpilkite 100 ml vandens, uždenkite maistine plėvele arba specialiu mikrobangų krosnelės dangteliu. Įdėkite į mikrobangų krosnelę. Virkite 10 minučių 1000 galios režimu, 12 minučių 800 galios režimu ir apie 15 minučių 600 galios režimu.
Kategorijos