Publikavimo data: 2025-08-20
"Mimosa" - mylima klasika.
Mėgstamiausia klasika. Mimoza su daržovėmis, kiaušiniais, saira ir majonezu.
Žingsnis 1
Morkas ir bulves virkite 30 minučių (galima virti garintuve). Kiaušinius 10 minučių virkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Nuvalykite daržoves.
Žingsnis 3
Sutarkuokite svogūną ir užpilkite verdančiu vandeniu.
Žingsnis 4
Bulves sutarkuokite stambia tarka ir sudėkite ant pirmojo sluoksnio. Pasūdykite ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Atidarykite skardinę ir šakute sutrinkite žuvį.
Žingsnis 6
Antru sluoksniu sudėkite sairą ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 7
Ant viršaus sudėkite svogūnus.
Žingsnis 8
Sutarkuokite morkas ir sudėkite ant kito sluoksnio, pasūdykite ir apšlakstykite majonezu.
Žingsnis 9
Kiaušinius nulupkite, atskirkite baltymus nuo trynių, baltymus sutarkuokite ir sudėkite ant kito sluoksnio. Pasūdykite ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 10
Smulkia tarka sutarkuokite kiaušinio trynį ir sudėkite kaip paskutinį sluoksnį. Dėkite į šaldytuvą, kad šiek tiek atvėstų, ir palaikykite apie 30 minučių.
Kategorijos