Publikavimo data: 2024-04-03
"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu
Salotos "Mimosa" su sviestu ir sūriu įspūdingai atrodo ant šventinio stalo. Jas galima ruošti ir darbo dienomis, pietums ar vakarienei. Sviestas ir sūris suteikia subtilią konsistenciją. Galite naudoti bet kokius žuvies konservus. Jei įdėsite atskirą sluoksnį smulkintų žolelių, patiekalas pasirodys sveikesnis.
Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių ir stambiai sutarkuokite baltymus, o trynius - smulkiai.
Žingsnis 2
Paruoškite likusį maistą. Sudėkite žuvies konservus į dubenį ir sutrinkite juos šakute. Sūrį sutarkuokite ant vidutinio storio tarkavimo grotelių. Smulkiai supjaustykite svogūną. Iš šaldiklio išimkite sviestą ir stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 3
Toliau formuokite salotas. Į salotinę dėkite produktų sluoksnius, kiekvieną jų aptepdami majonezu. Pirmiausia kiaušinio baltymą, tada sūrį, tada pusę žuvies konservų. Tada sudėkite svogūnus, sviestą, likusius žuvies konservus ir trynius. Patiekite atšaldytas.
Kategorijos