"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu

Salotos "Mimosa" su sviestu ir sūriu įspūdingai atrodo ant šventinio stalo. Jas galima ruošti ir darbo dienomis, pietums ar vakarienei. Sviestas ir sūris suteikia subtilią konsistenciją. Galite naudoti bet kokius žuvies konservus. Jei įdėsite atskirą sluoksnį smulkintų žolelių, patiekalas pasirodys sveikesnis.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
260 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.91/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu Žingsnis 1
Atskirkite baltymus nuo trynių ir stambiai sutarkuokite baltymus, o trynius - smulkiai.

Žingsnis 2

"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu Žingsnis 2
Paruoškite likusį maistą. Sudėkite žuvies konservus į dubenį ir sutrinkite juos šakute. Sūrį sutarkuokite ant vidutinio storio tarkavimo grotelių. Smulkiai supjaustykite svogūną. Iš šaldiklio išimkite sviestą ir stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 3

"Mimosa" salotos su sviestu ir sūriu Žingsnis 3
Toliau formuokite salotas. Į salotinę dėkite produktų sluoksnius, kiekvieną jų aptepdami majonezu. Pirmiausia kiaušinio baltymą, tada sūrį, tada pusę žuvies konservų. Tada sudėkite svogūnus, sviestą, likusius žuvies konservus ir trynius. Patiekite atšaldytas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos