"Mimoza" su bulvėmis ir morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

"Mimoza" su bulvėmis ir morkomis

"Mimoza" salotas tradiciškai sudaro žuvies konservai, virti kiaušiniai, majonezas, sūris ir sviestas. Jei į receptą įtrauksite morkų ir bulvių, patiekalas bus įdomesnis, nes daržovės maistui suteikia ryškaus skonio. Salotoms galite rinktis bet kokius žuvies konservus, tačiau pagal klasikinį receptą salotos ruošiamos pridėjus rausvosios lašišos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
211 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

"Mimoza" su bulvėmis ir morkomis Žingsnis 1
Pirmąjį bulvių sluoksnį sudėkite į lėkštę, kurioje patiekite salotas. Susmulkinkite konservuotą rausvąją lašišą ir padėkite ją kaip kitą sluoksnį. Aptepkite majonezu. Ant viršaus uždėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų svogūnų. Toliau paskleiskite tarkuoto sviesto sluoksnį. Ant kito sluoksnio sudėkite morkas ir patepkite jas majonezu. Dėkite tarkuotus baltymus, aptepkite salotas majonezu ir papuoškite smulkintais tryniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos