Publikavimo data: 2024-04-03
"Mimoza" su bulvėmis ir morkomis
"Mimoza" salotas tradiciškai sudaro žuvies konservai, virti kiaušiniai, majonezas, sūris ir sviestas. Jei į receptą įtrauksite morkų ir bulvių, patiekalas bus įdomesnis, nes daržovės maistui suteikia ryškaus skonio. Salotoms galite rinktis bet kokius žuvies konservus, tačiau pagal klasikinį receptą salotos ruošiamos pridėjus rausvosios lašišos.
Žingsnis 1
Pirmąjį bulvių sluoksnį sudėkite į lėkštę, kurioje patiekite salotas. Susmulkinkite konservuotą rausvąją lašišą ir padėkite ją kaip kitą sluoksnį. Aptepkite majonezu. Ant viršaus uždėkite sluoksnį griežinėliais pjaustytų svogūnų. Toliau paskleiskite tarkuoto sviesto sluoksnį. Ant kito sluoksnio sudėkite morkas ir patepkite jas majonezu. Dėkite tarkuotus baltymus, aptepkite salotas majonezu ir papuoškite smulkintais tryniais.
Kategorijos