Publikavimo data: 2025-08-18
"Mimoza" su karštai rūkyta rausvąja lašiša
Mimoza su karštai rūkyta rausvąja lašiša yra puikios salotos, kurios patiks daugeliui žmonių. Šią mimozos versiją galite patiekti ant šventinio stalo. Rūkytą žuvį šioms salotoms galima naudoti bet kokią. Daržoves galima virti arba kepti, jei pageidaujama. Salotų padažui naudojame majonezą. Kadangi variantas yra sluoksniuotas, po gaminimo salotas reikėtų kelias valandas pamirkyti. Rezultatas jus maloniai nustebins, "Mimoza" šiame variante žaidžia naujomis ryškiomis spalvomis, išbandykite!
Žingsnis 1
Virtas morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Stambiai sutarkuokite virtas bulves. Sudėkite jas į tinkamo dydžio indo dugną ir šaukštu suformuokite tolygų sluoksnį.
Žingsnis 3
Ant viršaus esantį bulvių sluoksnį aptepkite majonezu.
Žingsnis 4
Tada sluoksniuokite šaltai rūkytos lašišos gabalėlius ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 5
Ant viršaus sudėkite tarkuotas morkas ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Stambia tarka sutarkuokite kiaušinius ir sudėkite ant sluoksnio su morkomis ir majonezu.
Žingsnis 7
Mimoza su karštai rūkyta rausvąja lašiša paruošta! Salotas galite 2-3 valandoms padėti į šaldytuvą, kad įsigertų sluoksniai. Gero apetito!
Kategorijos