Mimozos salotos su skumbre pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-03

Mimozos salotos su skumbre

Salotos "Mimosa" pavadinimą gavo dėl ryškios to paties pavadinimo gėlės spalvos. Klasikinis sovietinis patiekalas ruošiamas iš žuvies konservų, tačiau juos galima pakeisti rūkyta skumbre. Taip salotos bus intensyvesnio skonio. Rūkytos skumbrės galima įsigyti parduotuvėje. Svarbiausia, kad žuvis būtų šviežia. Gamindami įsitikinkite, kad žuvies kaulai nepatektų į salotas.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
189 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
6 g
Alergenai: Karvės pieno baltymas, kiaušinis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Mimozos salotos su skumbre Žingsnis 1
Salotas išdėliokite sluoksniais. Ant lėkštės dugno sudėkite žuvį ir aptepkite ją majonezu. Tada dėkite kiaušinių baltymų sluoksnį, tada morkų. Vėl ištepkite majonezu. Toliau sluoksniuokite svogūnus. Ant svogūnų sudėkite bulves ir ištepkite majonezu. Ant kito sluoksnio užtepkite sūrio. Ant salotų viršaus užtepkite kiaušinio trynį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos