Publikavimo data: 2024-04-03
Mimozos salotos su skumbre
Salotos "Mimosa" pavadinimą gavo dėl ryškios to paties pavadinimo gėlės spalvos. Klasikinis sovietinis patiekalas ruošiamas iš žuvies konservų, tačiau juos galima pakeisti rūkyta skumbre. Taip salotos bus intensyvesnio skonio. Rūkytos skumbrės galima įsigyti parduotuvėje. Svarbiausia, kad žuvis būtų šviežia. Gamindami įsitikinkite, kad žuvies kaulai nepatektų į salotas.
Žingsnis 1
Salotas išdėliokite sluoksniais. Ant lėkštės dugno sudėkite žuvį ir aptepkite ją majonezu. Tada dėkite kiaušinių baltymų sluoksnį, tada morkų. Vėl ištepkite majonezu. Toliau sluoksniuokite svogūnus. Ant svogūnų sudėkite bulves ir ištepkite majonezu. Ant kito sluoksnio užtepkite sūrio. Ant salotų viršaus užtepkite kiaušinio trynį.
Kategorijos