Publikavimo data: 2024-05-26
Mini kukurūzų spragėsiai
Kukurūzų dagas yra dar vienas populiarus amerikietiškas greito maisto patiekalas, prilygstantis hot-dogui. Skirtumas tas, kad dešrelė mirkoma kukurūzų miltų tešloje ir kepama. Neatsiejama patiekalo dalis yra medinis iešmas arba lazdelė, ant kurios užmaunama dešrelė. Pagal šį receptą siūlome gaminti mini kukurūzų dešreles. O mini - todėl, kad jie yra mažesni nei įprastai per pusę ir be lazdelių. Šis užkandis puikiai tinka šventiniam stalui, furšetui ar vakarėliui.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite kviečių ir kukurūzų miltus, cukrų ir druską.
Žingsnis 2
Įdėkite vieną vištos kiaušinį, supilkite pieną. Viską gerai išmaišykite. Kukurūzų šunų tešla paruošta! Konsistencija turėtų priminti tirštą grietinę.
Žingsnis 3
Perpjaukite dešreles per pusę ir sudėkite į dubenį arba gilią lėkštę.
Žingsnis 4
Dešreles pabarstykite miltais. Tai daroma tam, kad tešla geriau priliptų prie dešrelių.
Žingsnis 5
Kiekvieną dešrelę panardinkite į tešlą ir dėkite į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi.
Žingsnis 6
Kepkite kukurūzų spragėsius po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 7
Paruoštus kukurūzų spurgas sudėkite ant popierinių rankšluosčių, kad būtų pašalintas aliejaus perteklius.
Žingsnis 8
Patiekite kukurūzų dešreles ant šviežių salotų lapų. Apšlakstykite juos barbekiu padažu ir papuoškite sezamo sėklomis. Paruošta. Gero apetito!
Kategorijos