Mini mėsos pyragai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Mini mėsos pyragai

Atvėsus orams galite pasimėgauti pyragais. Labai skanūs ir apetitą žadinantys mini mėsos pyragėliai paruošiami paprastai ir greitai suvalgomi. Pasidalysime su jumis kepamų mėsos pyragėlių receptu, pradžiuginkite artimuosius nesaldžiais aromatiniais kepiniais.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
212 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūną, česnaką ir aitriąją papriką. Sudėkite maltą mėsą, žoleles, išmaišykite ir 5 min. troškinkite ant vidutinės ugnies.

Žingsnis 2

Į mėsą sudėkite pjaustytus pomidorus, pomidorų pastą, mėsos sultinį, rudąjį cukrų, pipirus, druską ir gerai išmaišykite. Sudėkite bulves ir 20-25 min. troškinkite faršą ant mažos ugnies, kol išgaruos sultys. Nuimkite faršą nuo ugnies, suberkite petražoles ir atvėsinkite iki kambario temperatūros.

Žingsnis 3

Iškočiokite sluoksniuotą tešlą ir išpjaukite apskritimus. Tešlą paskleiskite formelėse ir šaukštu paskirstykite įdarą. Uždenkite formeles kitu tešlos apskritimu, kraštus užspauskite šakute ir patepkite pyragėlius plaktu kiaušiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos