Publikavimo data: 2024-05-25
Minkšta mėsytė su ananasais ir krevetėmis
Kiekvienas gali pasigaminti neįprastą, skanią ir sveikesnę mėsytę su krevetėmis. Nuo įprastos, klasikinės mėsainės ji skiriasi išskirtiniu įdaru, kuris paruošiamas daug greičiau nei įprastas įdaras. Kad mėsainis būtų traškesnis, galite jį kelioms minutėms įdėti į orkaitę arba keptuvę.
Žingsnis 1
Kol krevetės marinuojamos, paruoškite padažą bandelėms - sumaišykite sojų padažą ir majonezą. Pomidorą nuplaukite šaltu vandeniu ir supjaustykite žiedais. Iš karto paruoškite kelis ananasų žiedus. Tada perpjaukite bandelę į dvi dalis.
Žingsnis 2
Kepkite krevetes 3-4 minutes iš visų pusių. Apšlakstykite bandelę padažu. Ant vienos pusės uždėkite pomidorą, ant viršaus - ananasą, šiek tiek krevečių ir pabarstykite rukolos lapais. Uždenkite kita bandelės puse.
Kategorijos