Publikavimo data: 2025-08-20
Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas
Yra daug kebabų marinato receptų ir dauguma jų yra išbandyti praktiškai. Pateiktame variante siūlomas kefyro pagrindu pagamintas marinatas. Tai būdas, dėl kurio mėsa tampa sultinga, minkšta ir ne per daug aštri, nes ji nesioksiduoja, kaip, pavyzdžiui, actas. Tokį kebabą galima duoti vaikams ir vartoti žmonėms, kurie mėgsta švelnesnio aštrumo ir skonio patiekalus.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus žiedais. Mėsą supjaustykite gabalėliais pagal savo skonį ir tinkamais kebabui.
Žingsnis 2
Indelyje sumaišykite kefyrą, svogūną, druską ir prieskonius. Sudėkite mėsą ir palikite marinuotis bent 3 valandas.
Žingsnis 3
Mėsą suverkite ant iešmelių. Kepkite kebabus ant žarijų apie 20 minučių, apverskite ir kepkite iš skirtingų pusių.
Kategorijos