Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas

Yra daug kebabų marinato receptų ir dauguma jų yra išbandyti praktiškai. Pateiktame variante siūlomas kefyro pagrindu pagamintas marinatas. Tai būdas, dėl kurio mėsa tampa sultinga, minkšta ir ne per daug aštri, nes ji nesioksiduoja, kaip, pavyzdžiui, actas. Tokį kebabą galima duoti vaikams ir vartoti žmonėms, kurie mėgsta švelnesnio aštrumo ir skonio patiekalus.
Gaminimo laikas
220 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
245 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite žalius svogūnus žiedais. Mėsą supjaustykite gabalėliais pagal savo skonį ir tinkamais kebabui.

Žingsnis 2

Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas Žingsnis 2
Indelyje sumaišykite kefyrą, svogūną, druską ir prieskonius. Sudėkite mėsą ir palikite marinuotis bent 3 valandas.

Žingsnis 3

Minkštas ir aromatingas kefyre marinuotas kebabas Žingsnis 3
Mėsą suverkite ant iešmelių. Kepkite kebabus ant žarijų apie 20 minučių, apverskite ir kepkite iš skirtingų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kepti, paprasta, aštru, pietūs, vakarienė, kebabų sezonas, kebabas, kebabai, kebabas, be įprastų alergenų, receptų knyga, kiaulienos vakarienė

Kategorijos