Publikavimo data: 2025-08-20
Minkštas, trapus plovas
Dalinuosi labai skanaus plovo receptu. Jį labai lengva paruošti, jis yra trapus ir labai švelnus.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais ir kepkite keptuvėje, kol ji įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 2
Sudėkite svogūnus ir kepkite 5-7 minutes.
Žingsnis 3
Sudėkite kubeliais supjaustytas morkas.
Žingsnis 4
Supilkite mėgstamus prieskonius, viską sumaišykite ir kepkite 10-15 minučių.
Žingsnis 5
Supilkite karštą vandenį ir troškinkite, kol mėsa suminkštės.
Žingsnis 6
Sudėkite ryžius, o kai mėsa išvirs, supilkite vandenį.
Žingsnis 7
Sudėkite česnako galvutę ir troškinkite po dangčiu, kol išgaruos drėgmė. Išjunkite ir palikite 20 min. brinkti. Išmaišykite.
Kategorijos