Minkštas vyniotinis su avietėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-15

Minkštas vyniotinis su avietėmis

Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.28/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkštas vyniotinis su avietėmis Žingsnis 1
Kiaušinius padalykite į baltymus ir trynius, tada baltymus su puse cukraus išplakite iki standžių viršūnių. Trynius sumaišykite su likusiu cukrumi, įmaišykite vanilę, kepimo miltelius ir mažomis dalimis persijotus miltus.

Žingsnis 2

Minkštas vyniotinis su avietėmis Žingsnis 2
Palaipsniui keliais etapais įmaišykite kiaušinių baltymus. Dėkite tešlą ant kepimo skardos ir kepkite 200 °C temperatūroje apie 8-9 minutes.

Žingsnis 3

Minkštas vyniotinis su avietėmis Žingsnis 3
Paruoškite kremą: atšaldytą grietinėlę su cukraus pudra plakite 10-12 minučių. Tepkite kremą ant torto, papuoškite aviečių džemu, jei norite, įdėkite šviežių aviečių arba aviečių uogienės. Susukite į ritinį ir palikite šaldytuve 60 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos