Publikavimo data: 2024-05-20
Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle
Gnocchi yra itališkos kilmės patiekalas. Klasikiniame recepte dažnai naudojamos manų kruopos, špinatai ar net duonos trupiniai. Netradicinis gnocchi su vištienos krūtinėle paruošimas taip pat patiks visiems. Gnocchi dažnai patiekiami su kietuoju sūriu, sviestu arba pomidorų padažu. Gnocchi forma taip pat gali būti įvairi. Jie gali būti apvalūs, ovalūs ar net stačiakampiai.
Žingsnis 1
Susmulkintas bulves, miltus, kiaušinį, druską ir pipirus sudėkite į dubenį. Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kuriam laikui.
Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kubeliais, nuplaukite pomidorus ir taip pat supjaustykite juos kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite supjaustytus svogūnus, pomidorus ir pomidorų padažą, kepkite ant vidutinės ugnies 3 minutes, supjaustykite mėsą kubeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Kai tešla pailsės, padarykite vėliavėles ir kiekvieną vėliavėlę supjaustykite 1,5 -2 cm gabalėliais. Į verdantį vandenį su druska įmeskite paruoštus žagarėlius ir virkite 2-3 minutes. Tada išimkite iš vandens, sudėkite į keptuvę su mėsa ir kepkite dar 3 min.
Kategorijos