Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle

Gnocchi yra itališkos kilmės patiekalas. Klasikiniame recepte dažnai naudojamos manų kruopos, špinatai ar net duonos trupiniai. Netradicinis gnocchi su vištienos krūtinėle paruošimas taip pat patiks visiems. Gnocchi dažnai patiekiami su kietuoju sūriu, sviestu arba pomidorų padažu. Gnocchi forma taip pat gali būti įvairi. Jie gali būti apvalūs, ovalūs ar net stačiakampiai.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
125 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle Žingsnis 1
Susmulkintas bulves, miltus, kiaušinį, druską ir pipirus sudėkite į dubenį. Sumaišykite visus ingredientus ir užminkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kuriam laikui.

Žingsnis 2

Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle Žingsnis 2
Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį kubeliais, nuplaukite pomidorus ir taip pat supjaustykite juos kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite supjaustytus svogūnus, pomidorus ir pomidorų padažą, kepkite ant vidutinės ugnies 3 minutes, supjaustykite mėsą kubeliais ir sudėkite į keptuvę, kepkite 30 minučių.

Žingsnis 3

Minkšti gnocchi su vištienos krūtinėle Žingsnis 3
Kai tešla pailsės, padarykite vėliavėles ir kiekvieną vėliavėlę supjaustykite 1,5 -2 cm gabalėliais. Į verdantį vandenį su druska įmeskite paruoštus žagarėlius ir virkite 2-3 minutes. Tada išimkite iš vandens, sudėkite į keptuvę su mėsa ir kepkite dar 3 min.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos