Minkšti imbieriniai pyragėliai su ruginiais miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Minkšti imbieriniai pyragėliai su ruginiais miltais

Meduoliai, kurių tešla gaminama iš ruginių ir kvietinių miltų, yra minkšti ir ilgai išsilaiko. Minkštumo laipsnis priklauso nuo tešlos storio: kuo storesnė tešla, tuo minkštesni bus meduoliai; iš plonos tešlos gaminami labai traškūs konditerijos gaminiai. Galite naudoti bet kokius prieskonius, tačiau imbiero, cinamono, gvazdikėlių ir kardamono derinys suteiks saldumynui sodrų ir pikantišką skonį.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
393 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
58 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (29 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Minkšti imbieriniai pyragėliai su ruginiais miltais Žingsnis 1
Užminkykite tešlą. Į puodą sudėkite medų ir margariną. Įmaišykite cukrų, vanilinį cukrų ir visus prieskonius, pastatykite keptuvę ant silpnos ugnies ir kaitinkite retkarčiais pamaišydami, kol medus pradės putoti. Išjunkite kaitlentę, supilkite citrinos žievelę. Į kvietinių ir ruginių miltų mišinį suberkite kepimo miltelius, įmuškite trynius ir gerai išmaišykite mikseriu. Tada supilkite margarino ir medaus mišinį, išmaišykite, pabarstykite stalą miltais, užminkykite tešlą ir 2-3 valandoms nusiųskite į šaldytuvą.

Žingsnis 2

Minkšti imbieriniai pyragėliai su ruginiais miltais Žingsnis 2
Paruoškite meduolius. Ištraukite tešlą, iškočiokite ją iki 1 cm storio, formelėmis išpjaukite įvairias formas, kurias sudėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 18-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos