Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai

Kefyro blynai būna ypač skanūs ir minkšti. Juos galima patiekti su grietine arba įvynioti į bet kokį įdarą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, cukrų ir druską. Maišytuvo naudoti nereikia, viską galima lengvai sumaišyti plaktuvu.

Žingsnis 2

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite. Gausis tiršta tešla.

Žingsnis 3

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai Žingsnis 3
Ištirpinkite sodą verdančiame vandenyje ir supilkite ją į tešlą. Iš karto gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.

Žingsnis 4

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai Žingsnis 4
Supilkite saulėgrąžų aliejų ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai Žingsnis 5
Dabar galite įkaitinti keptuvę ir pradėti kepti blynus. Keptuvės nebūtina patepti aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepti patiekalai, užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pusryčiai, Užgavėnės, blynai, receptų knyga, pusryčiai su kiaušiniu, blynai su kiaušiniu

Kategorijos