Publikavimo data: 2025-08-18
Minkšti kefyro ir verdančio vandens blyneliai
Kefyro blynai būna ypač skanūs ir minkšti. Juos galima patiekti su grietine arba įvynioti į bet kokį įdarą.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kefyrą, kiaušinį, cukrų ir druską. Maišytuvo naudoti nereikia, viską galima lengvai sumaišyti plaktuvu.
Žingsnis 2
Palaipsniui suberkite miltus ir išmaišykite. Gausis tiršta tešla.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sodą verdančiame vandenyje ir supilkite ją į tešlą. Iš karto gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Žingsnis 4
Supilkite saulėgrąžų aliejų ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Dabar galite įkaitinti keptuvę ir pradėti kepti blynus. Keptuvės nebūtina patepti aliejumi.
Kategorijos